Zadnji lepotni trend: negovalno olje za učvrstitev kože

Na trend učvrščevalnega negovalnega olja prisegajo zvezdnice po vsem svetu...

S prebujanjem pomladi se običajno začne prebujati tudi naše telo in zavedanje, da bomo že čez nekaj tednov prvič skočile v kopalke. Ker hladni zimski dnevi, manj gibanja in bolj obilna hrana pustijo posledice, je sedaj idealen čas, da začnemo razmišljati, kako lahko poskrbimo za svojo telo, da bomo bolj samozavestno pokazale več gole kože. V Etiketinem uredništvu smo navdušeni nad negovalnimi olji, saj ugotavljamo, da je koža tako na obrazu kot na telesu najlepša prav po njihovi uporabi. Seveda pa je pomembno, da olja nanašamo pravilno. Najprej navlažimo kožo s cvetno vodo, šele nato nanesemo olje ter počakamo nekaj minut, da se olje vpije v kožo. Rezultat je mehka in gladka koža.  Ponudba lepotilnih olj se v zadnjih letih veča, a pri izbiri moramo biti previdni – svetujemo vam izbor 100 % naravnih olj iz skrbno izbranih sestavin, saj so le ta najučinkovitejša in blagodejno delujejo na kožo. Melvita je blagovna znamka s tradicijo, ki slovi po naravnih sestavinah, čudovitih vonjih in izdelkih, ki resnično učinkujejo. Pred časom nas je navdušilo njihovo araganovo olje za obraz, sedaj pa so prodajne police obogatili z organskim Učvrščevalnim oljem za telo L’Or Rose, ki ga v Etiketinem uredništvu že testiramo, celoten dnevniški zapis opažanj ter napredka pa bomo z vami delili že prihodnji teden.

Bi želela tudi ti preizkusiti Melvitino negovalno olje L’Or Rose in z Etiketinimi bralkami deliti svoja opažanja?  Pošlji nam e-mail na info@etiketamagazin.com in nam zaupaj svojo zgodbo in razlog, zakaj si želiš testirati izdelek. Trem bralkam bomo podarili 100 ml negovalno učvrščevalno olje. Pohiti s prijavo in preizkusi zadnji lepotni hit, o katerem vsi govorijo!

Melvita je zasnovala Učvrščevalno olje za lepo kožo, ki z iskrivo dišavo in suho teksturo zagotavlja pravo čutno doživetje. Melvitino Učvrščevalno olje L’Or Rose je navdušilo tudi številne zvezdnice, kot so Catherine Deneuve, Kristin Scott-Thomas, Monica Bellucci, Ines De La Fressange, Berenice Bejo, Lea Seydoux, Julie Gayet, ki so ga izbrale za najboljši anticelulitni izdelek pri Elu Beaute Stars Madame. Olje je med izdelki za oblikovanje postave nekaj čisto posebnega, saj združuje učinkovitost in božanski užitek ob uporabi. Inovativna anticelulitna formula z močjo rožnatega popra kožo napne, zgladi, učvrsti in opazno zmanjša videz pomarančne kože. Rožnati poper je tako cenjena rastlina, da si je prislužila ime »rožnato zlato«. Njene male jagode so v ‘daljnem sorodu’ s črnim poprom in se ponašajo  z izrednimi negovalnimi lastnostmi. Izvleček iz rožnatega popra deluje v dveh fazah: najprej pomaga omejiti nastajanje velikih maščobnih kapljic v adipocitih, nato pa pomaga razgraditi v njih nakopičeno maščobo.

Za še boljše rezultate pa priporočamo, da kožo pripravite z negovalnim pilingom za lepo kožo, ki ga uporabite med prhanjem. Njegova gelasta tekstura se spremeni v kremo, ki kožo čudovito neguje in ovije v tančico iskrive dišave L’Or Rose. Zmleti arganovi oreščki in šipek v kombinaciji s sladkorji za piling s kože nežno odstranijo nečistoče, pomagajo zgladiti njeno teksturo in jo pripravijo na vpijanje blagodejnega Učvrščevalnega olja za lepo kožo.

Kolekcija L’Or Rose je na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller.