Za 4 znake horoskopa, bo 2019 leto velikih sprememb!

Čas je za novoletne zaobljube in spremembe.

Prihodnje leto boste shujšali za pet kilogramov, redno boste hodili v telovadnico, počistili boste svoje omare in odvečna oblačila ter čevlje podarili, prekinili boste vse stike z ljudmi, ki vam jemljejo energijo… Ste zvesti svojim novoletnim zaobljubam? No, če ste rojeni v enem izmed teh štirih znakov, se jih boste z lahkoto držali.

Kozorog

Leto 2019 bo za kozoroge fenomenalno! Poleg tega, da vas čakajo poslovni uspehi, boste tudi zelo pogumni. Preizkusili se boste v marsikateri novi in nori stvari. Vsi rojeni v znaku kozoroga boste odprti za vse spremembe kot še nikoli poprej.

Oven

Tudi ovnom zvezde napovedujejo veliko sprememb. Končno boste prevzeli pobudo. Deležni boste veliko pozitivnih dogodkov, tako v službi kot v zasebnem življenju. Vezanim se bo ljubezensko razmerje prerodilo, samskim pa se nasmiha nova ljubezen.

Lev

Levi ste znani po tem, da imate okoli sebe veliko prijateljev in ste radi v središču pozornosti. Redko delate načrte, raje živite iz dneva v dan in ne razmišljate o prihodnosti. Vse to se bo v letu 2019 spremenilo. Razvili boste novo, zdravo samozavest in končno začeli spreminjati stvari na dolgi rok.

Tehtnica

Uravnotežene in vedno usmerjene k dobremu počutju drugih – takšne ste običajno tehtnice. Včasih je to lahko zelo naporno, saj redko mislite nase. To se bo v prihajajočem letu spremenilo. Krenili boste po novih poteh – poslovno in zasebno. Poleg tega boste bolj aktivni in si tako nabrali veliko nove energije.

Foto: Pinterest, Thinkstock