Večna črna: kul outfiti za jesenske in zimske dni

Totalna klasika, obenem pa najpogosteje nosljiva barva, ki jo je možno kombinirati na 1000 in 1 način. Izbrali smo outfite, ki so pravi dokaz za to.

O črni se veliko piše, saj je zmeraj prava izbira. Predstavljamo vam raznovrstne kombinacije outfitov za jesenske in zimske dni, od popolne elegance do ležernosti. Nam so všeč.

Ko govorimo o klasičnih in elegantnih črnih oblačilih, ki jih lahko kombiniramo s prav vsem, vedno upoštevajmo enaka pravila in trike, kako začiniti povsem črni outfit:

Poigrajte se z modnimi dodatki: nakit, torbica, barvni čevlji lahko poudarijo povsem črni outfit ali pa jih kombinirajte tako, da bodo dodatki sami po sebi v središču pozornosti.

Dodajte nekaj teksture – če je vse črno, ni nujno, da je iz enakega materiala. Kombinirajte različne tkanine, gladko, čipko, žamet, krzno, perje…

Kombinirajte oblike in proporce – poleg različnih materialov, vam prav tako ni treba imeti enakih linij ali krojev – široko srajco ali preveliko jakno nosite za ozkimi kavbojkami z visokim pasom ali pa si nadenite široke hlače. Kul izbira je tudi peplum top…

Poudarek dajte ličilom – ob elegantnem črnem outfitu vaš obraz in ličila lahko zablestijo! Dajte si duška z močnejšim ličenjem, zadimite si oči ali pa na ustnicah uporabite zelo svetlo šminko.

Najpomembnejši je odnos – z dodatki in ličenjem lahko veliko pripomorete k vašemu videzu, vendar nič ne bo bolj izrazilo vaš črni outfit kot to, da ga nosite z veseljem in samozavestno.