Valentino približal 70-ta leta tudi mlajšim modnim gurujkam

Moda 70ih na sodoben način.

Moda sedemdesetih na sodoben način ali zakaj si boste želele vnesti nekaj kultnih modnih smernic tudi v svoje kombinacije.

Modna znamka Valentino je predstavila resort kolekcijo navdihnjeno z modnim stilom 70-ih let.

Kot otrokom 90-ih ali 80-ih se nam ne more kolcati po modnih trendih iz 70-ih, a smo kljub temu lahko popolnoma inspirirane s takratno modo v najnovejši Valentinovi resort kolekciji, ki je postregla z mnogimi zanimivi kreacijami in všečnimi stylingi.

Barok, Pasolini, angeli, industrijske cone, mogočne cerkve – vse to je del lepote večnega Rima. Harmonija, ki vlada v italijanski prestolnici je ustvarjena za številne različne stvari in ponuja brezmejne navdihe za kreativno uresničevanje vseh (modnih) prebliskov. S slednjim bi se strinjal kreativni direktor modne hiše Valentino, Pierpaolo Piccioli, ki je želel v kampanji ujeti trenutek vsakdanjega življenja na rimskih ulicah. Poleg Rima je navdih za snovanje kolekcije Resort 2019 našel tudi v ikoničnem stilu 70-ih let pejšnjega stoletja, zato so bili svileni topi in rute ter ”statement” sončna očala ene izmed prvih realiziranih oblikovalskih zamisli. Navdušujoča modna kampanja spominja na kadre iz filmov treh največjih filmskih mož – Feinija, Pasolinija in Viscontija, medtem ko so oblačilni kosi manekenk dopolnjeni z modernimi detajli, ki sovpadajo s sodobnimi modnimi smernicami.

Valentino je s kolekcijo Resort 2019 brez dvoma navdušil tudi tiste mlade modne gurujke, ki nostalgije po 70-ih letih ne morejo čutiti.