V teh oblačilih vsaka ženska izgleda vitkejša

4 poletna oblačila, ki si jih boš zaželela v garderobni omari.

Da bi izgledali vitkejši vam ni treba nujno na dieto, saj pametna izbira oblačil na pretkan način zabriše kakšen kilogram ali dva in vašo žensko figuro poudari na pravih mestih.

Ko je govora o vitkem videzu ženskega telesa, k temu veliko pripomorejo tudi nekatera poletna oblačila, ki ustvarijo pravilne proporce in izpostavijo le tisto najboljše. Trik se skriva v naslednjih štirih modnih kosih, ki so najvišje na seznamu ”must have” oblačil vsake modne entuziastke. No, sedaj veste zakaj!

1. Gola ramena
Pozornost od zaobljenega trebuščka lahko v trenutku preusmeriš na gola ramena. A bodi pozorna, da rokavi niso (pre)polni volančkov in naborkov, ki ti v tem primeru ne bodo naredili velike usluge.

2. Globok izrez
V-izrez bo optično zožal zgornji del trupa, a kljub temu ne pretiravaj z njegovo globino. Naj bo vodilo eleganca in prefinjenost in ne pretirana provokativnost.

3. Visok pas
Moramo sploh še kaj dodati? Dejstvo je, da bodo v tem primeru tvoje noge izgledale dolge kot ponedeljek!

4. Oblačila na preklop
Bodisi tunike, srajce ali kombinezoni. Oblačila na preklop preščipnejo v pasu in poudarijo ženstveno obliko telesa, poleg tega pa je tudi pas pomaknjen višje, kar bo še posebej laskalo tvojim nogam.