V letu 2019 tudi naše nohte čaka lepotna preobrazba

Kaj menite o novih trendih nohtov?

Je kateri koli outfit sploh popoln brez odlične manikure? Odgovor je očiten: Vsekakor ne. Zagotavljamo vam pa, da se od doma letos vsekakor ne boste odpravile brez ene izmed najboljših manikur leta 2019. Z njimi boste deležne same zavidljive poglede.

Polmeseci

Čas je za ustvarjalnost, a hkrati ohranjanje čistega videza. Na prozorno osnovo dodajte barve, okraske ali narišite vzorčke v obliki polmesecev. Začnite na sredini spodnjega dela nohta in se po eni strani zaključite na vrhu.

Disko okraski

Perlice in kamenčki so nam ves čas pri srcu, prav zaradi privlačnega svetlečega videza. Pazite le, da bo osnova popolnoma suha pred nanosom okraskov.

Prozorna manikura

Podobne smo zasledili že poleti 2018. V hladnih dnevih se lahko poigramo s temnejšimi odtenki, kot na primer denim modro in škrlatno rdečo.

Prazen prostor med vzorci

Prazen prostor med različnimi vzorci na nohtih je zelo popularna in brezčasna oblika manikure. Še posebej trendi boste, če bo glavni dizajn ob nohtni kožici ali na samem vrhu nohta.

Skulpture

Tega trenda se bodo še posebej razveselile vse, ki obožujejo teksturo in večplastnost na nohtih. Edino pravilo? Bodite ustvarjalne.

Cvetlični vzorci

Cvetlični vzorčki bodo vašim nohtom dali pridih prefinjenosti in elegance. Takšni bodo popolni za posebne dogodke.

Različni geometrijski vzorci

Geometrijski vzorci bodo letos ostali na vrhu seznama najpopularnejših dizajnov za nohte.

Nakit

Kovine dajo občutek glamurja in luksuza. Če vam zlato in srebro ni pri srcu in si vseeno želite posebnega videza, bodo miniaturni prstani prava trendi izbira.

Živalski vzorčki

Živalski vzorčki se vztrajno vračajo. Kjer koli jih uporabimo, z njimi ustvarimo wow efekt. Enako velja tudi za naše nohtke.

Divji, divji zahod

Za vse, ki imate rade vzorce in divji zahod, letošnje leto prinaša pravi užitek pri ustvarjanju manikure. Pončo vzorček s praznimi vmesnimi prostorčki je eden izmed mnogih zanimivosti, ki prihajajo.

Foto: The Zoe Report, Pinterest