Trend jeseni: pentlje in žamet

Modni trend prihajajoče jeseni...

Kljub temu, da imamo pred sabo še kar nekaj vročih dni pa se že spogledujemo z novimi jesenskimi kolekcijami, ki bodo prinesle kar nekaj zanimivih trendov. Dejstvo je, da med najbolj priljubljenimi salonarji še vedno ostajajo zašiljene konice, ki so enostavno tako zelo elegantne, da ne gredo iz mode nikoli. Njihova posebnost pa so velike pentlje in žamet. Ni kaj, zelo elegantno ter šik in če izberemo modele, ki nimajo previsokih petk, so lahko odlična izbira za dnevne poslovne priložnosti. Navdušil nas je model Weekend Max Mare, ki sicer ekstremno pretirava z velikostjo pentelj in konic, a moramo priznati, da izgledajo fantastično.

Razkošen žamet smo lani nosili na suknjičih, oblekah in krilih in četudi se je zdelo, da gre za modno muho, ki bo pisotna samo eno sezono, smo se pošteno zmotili. Modne revije in editoriali priznanih modnih blagovnih znamk dokazujejo, da je žamet eden izmed vodilnih trendov prihajajoče jeseni in zime.

Posebno mesto bo imel žamet predvsem na čevljih in to v vseh oblikah – od salonarjev do športnih copatov. Če ga še niste vzljubile ga boste to sezono zagotovo.