Svet je obnorela “buler manija”

Nov trend, ki poveličuje tako imenovane statement bulerje, je eden glavnih trendov tudi pri nas, zato je Mass pripravil izbor bulerjev, v katerem boste zagotovo našli svoje najljubše.

Po ulicah modnih metropol se modne navdušenke to sezono sprehajajo v trendi bulerjih. Nov trend, ki poveličuje tako imenovane statement bulerje, je eden glavnih trendov tudi pri nas, zato je Mass pripravil izbor bulerjev, v katerem boste zagotovo našli svoje najljubše.

Trendi sceno so zaznamovali bulerji ali robustni gležnjarji, ki so nekakšna mešanica med motorističnimi škornji in vojaškimi čevlji. Prvotna naloga vojaških škornjev se je uklonila bolj ženstveni obliki, saj so bulerji postali bogatejši za številne okrasne detajle, ki jih naredijo bolj elegantne. Krasita jih debelejši robustnejši podplat in razni dodatki v obliki kovinskih zaponk, zakovic, zadrg, vezalk in šik bleščečih kamenčkov ali belih perlic za najbolj ekstravagantne modne stajlinge. Tudi obarvani so v nove odtenke, poleg večne črne še v letos napogrešljivo srebrno ali zlato, ki sta za pravi ‘grunge’ učinek še dodatno sprani in znošenega videza. Ekstra modni pa so tudi jesenski odtenki zelene, rumene in rdeče.

Nova pa ni samo oblika, ampak tudi načini stiliranja z oblačili. Najbolj trendi so kontrastne kombinacije tudi z najbolj ženstvenimi tkaninami, oblekami in krili. Bolj ko so robustni čevlji, bolj nežna in romantično lahkotna naj bo obleka.