Svet je enoten: Melania je modna ikona!

Kdo je Melanijo oblekel za večerni dogodek?

Ves svet je včeraj spremljal inavguracijo 45. predsednika ZDA. Posebna pozornost pa je bila namenjena novi prvi dami ZDA. Dogodek je veliko pozornosti tokrat požel prav v Sloveniji, posebej v Sevnici, kjer so ponosni na svojo sokrajanko, ki je prestopila prag Bele hiše. Ker Melanija velja za pravo lepotico, in je že na predvolilnih srečanjih požela ogromno pozornosti z izborom oblačil, je tudi pred tem zgodovinskim dogodkom dvigala veliko prahu.

Modni oblikovalci so imeli svoja mnenja, nekateri Melanije niso hoteli obleči, spet drugi jo kujejo v zvezde. Ko se je Melanija včeraj pojavila v prikupnem modrem kostimu in s spetimi lasmi, je bil svet enoten – Melanija je prava modna ikona in tudi tokrat ni razočarala. To, da bo za njeno dnevno kreacijo poskrbel Ralph Laurent je bilo znano že dalj časa, a nihče ni vedel, kdo bo poskrbel za Melanijin večerni outfit.

Melanija se je zvečer pojavila v beli kreaciji, ki je razkrivala ramena in njene dolge noge. Za piko na I pa je imela obleka tanek rdeč pas. Mogoče je s tem nadaljevala Donaldovo tradicijo rdeče kravate, ki jo nosi ob vseh pomembnih priložnostih? Pod Melanijino večernokreacijo se podpisuje Hervé Pierre.