Stilski nasvet: Šest oblačil, ki vam bodo zožila pas

Za vizualno zoženje pasu, upoštevajte naše nasvete.

Ozek pas je eden najprivlačnejših atributov ženskega telesa. Če si svoj pas želite še bolj zožiti, obstaja nekaj stilskih trikov, s katerimi boste to v trenutku dosegle. Pomembno je le, da izberete prava oblačila in modne dodatke.

Hlače z vertikalnimi črtami

Takšne hlače so eden najstarejših trikov za dosego vitke postave. Z njimi bo vaš pas vizualno ožji, noge pa daljše. Česa bi si še lahko želele?

Obleke na preklop

Zaveže se v pasu, kar ustvari seksi in zapeljivo postavo, ki seveda privlači veliko pogledov. Zanje se moramo zahvaliti modni oblikovalki Diane von Furstenberg, ki jih je izumila na začetku svoje kariere v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Hvala Diane!

Oblačila z visokim pasom

Poleg tega, da vizualno podaljšajo noge, laskajo tudi vašemu pasu, ki ga zožijo. Dodatno ozek pas lahko poudarite, če dodate modni dodatek – pas.

Dodajte pas

Če boste obleki, hlačam, suknjiču, jakni ali dolgi jopi dodali pas, boste poudarili svoj pas in v trenutku boste videti vitkejši. Poleg tega bo vaš outfit bolj zanimiv.

Telirani suknjiči

Suknjič, ki se prilega telesu, bo ustvaril vitko linijo. Izbirajte takšne, če želite poudariti in zožiti pas.

Pencil krilo

Pencil kroj je izrazito ženstvena in elegantna oblika krila. Z dolžino malo čez kolena, bo vaš pas videti super ozek. Za še večji efekt, takemu krilu dodajte pas.

Foto: Instagram, Pinterest