Stilska pravila: Zlati nasveti Carrie Bradshaw

Še danes so aktualni.

Težko je biti opažen brez tveganja, kar zelo dobro ve Carrie iz priljubljene serije Seks v mestu. Čeprav nekateri outfiti, ki jih je Carrie izbrala, niso ušli zajedljivim komentarjem, so njena zlata pravila še danes aktualna. Glede na to, da bo v letu 2019 eden glavnih trendov mešanje barv, je Carrie tista, ki jo moramo vprašati za nasvet. Pa poglejmo kako se to dela.

via GIPHY

Ne bojte se barv

Carrie nikoli ne bi oblekla kaj neprimernega ali povsem nevtralnega. Če želite pritegniti poglede, pozabite na diamante, upajte si kombinirati barve. P.S.: Neonske barve imajo trenutno svojih 5 minut…

Slojevito in nepričakovano

Spodnja majica in biseri? Elegantno krilo srednje dolžine in običajna majica s kratkimi rokavi? Carrie je bila v nekaterih zadevah daleč pred časom, med drugim tudi v slojevitem oblačenju. To nam bo še posebej prav prišlo v spremenljivem vremenu, ki nam ga prinaša pomlad.

Investirajte v čevlje

Glejte na to kot na naložbo za prihodnost. Malo za šalo malo za res, nakup kakovostnega para čevljev na vsake toliko časa se vam bo vsekakor obrestoval. Privoščite svojim nogam le najboljše! Saj veste, na čevljih se ne varčuje.

”Go big or go home”

Veste kakšna je razlika med trendseterkami in njihovimi sledilci? Neustrašnost! Pri tem mislimo na to, da se Carrie nikoli ni skrivala pred začudenimi pogledi. Ko je ona eksperimentirala z volumnom, to nikoli ni ostalo neopaženo.

Mešanje vzorcev

Nekdanja modna pravila so bila zelo omejena, kot na primer: oblečete lahko le tri različne barve, čevlji in torbica morajo biti usklajeni, bog ne daj, da bi nosili dva različna vzorca skupaj in podobno. Nato je prišla Carrie in dokazala, da je kaos super kul.

Foto: Pinterest