Ste pripravljeni na zimo?

V kolikor mraz ni vaš najboljši prijatelj, potem verjetno tudi vi pogledujete po čim toplejših oblačilih, ki vas in vaših otrok ne bodo prikrajšala zimskih radosti.

Letošnje leto nam je mraz prizanesel. Dolgo smo namreč lahko uživali v lepem vremenu ter visokih temperaturah. Kot kaže pa nam sedaj zima vseeno trka na vrata. Zato moramo zopet pobrskati po omarah, ter sebe in svoje malčke opremiti s toplimi plašči ter bundami.

V kolikor mraz ni vaš najboljši prijatelj, potem verjetno tudi vi pogledujete po čim toplejših oblačilih, ki vas in vaših otrok ne bodo prikrajšala zimskih radosti. Najtoplejša izbira so tako imenovane puhovke. Ne le da so to topla, lahka, udobna oblačila, hkrati je to tudi trendovska izbira s katero zagotovo ne boste zgrešili.

Poljski brand Fluff ponuja prav to, modne jakne polnjene s 100% anti-alergenskim naravnim gosjim perjem. Njihova oblačila so odporna na veter, hkrati pa zagotavljajo, da bo vam in vašim malčkom toplo vse do minus 15 stopinj Celzija.

Dizajn pa je minimalističen, z detajli, ki so osredotočeni na udobnost vaših malčkov – elastični robovi rokavov, lahke udobne kapuce, priročna zadrga,…

Pa veliko zimskih radosti želim vam in vašim malčkom!