So to najbolj bizarne superge do sedaj?

Trend grde obutve se nadaljuje.

To, da v modi ni meja, se še posebej izraža pri obutvenih kreacijah, kjer smo iz sezone v sezono vedno znova seznanjeni z novim parom še bolj nenavadnih, ekstra bizarnih in, po mnenju mnogih, tudi grdih čevljev. Nazadnje je s svojo kreacijo čevljev udarila na modno sceno znamka Dsquared2, ki je na modni reviji v Milanu predstavila do sedaj najbolj neobičajen par superg s peto.

Trend grde obutve traja že vrsto sezon, a med zadnjimi obutvenimi trendi se je pojavil par čevljev, ki ga po bizarnosti ne prekašajo niti crocs natikači s platformo. Balenciaga, ki je pionirka trenda grde obutve, je zgodbo glomaznih superg pričela s parom predimenzioniranih tenis copat Triple S, na katerega so hitro po izidu prisegale številne trendseterke z vsega sveta. Gucci je v svoji ponudbi imel celo pohodne čevlje okrašene s kristali, Prada je oznanila vrnitev šumečih ježkov na supergah, medtem, ko je drzna poteza Christopherja Kanea in Balenciage, povzidignila najbolj osovražene natikače crocse v sam vrh trendi obutve.

Pretekli vikend pa je na milanski modni reviji svoj pečat med trendi grde obutve pustila tudi znamka Dsquared2, ki je predstavila najgrši par superg v zadnjem času. Par čevljev, ki mu ne morejo konkurirati nobene predhodne kreacije bizarne obutve, so spoj tenis copat in sandalov. Če so najbolj zaprisežene modne entuziastke pograbile Triple S superge, se zna zgoditi, da bodo tudi ”tenis-sandali” šli kot za med. Pustimo, da čas pokaže svoje…