Saint Laurent in Havaianas top modno presenečenje leta!

Udobne japonke so tudi uradno postale del svetovne visoke mode

Že na začetku leta smo napovedali, da bomo to poletje prekršili vsem znano modno pravilo, ki pravi, da so ”japonke samo za na plažo”, zadnje novice pa samo potrjujejo, da japonke doživljajo svoj dokončen preboj na svetovni modni sceni. Občudovali smo jih že v kreativnih modnih kombinacijah vodilnih svetovnih influencerk, kot tudi na modnih pistah v različnih spomladanskih in poletnih kolekcijah pomembnih modnih oblikovalcev, zdaj pa smo priča vrhuncu njihovega modnega statusa te sezone.

Kultna znamka poletne obutve Havaianas in ena najbolj prestižnih modnih znamk, Saint Laurent, sta zasnovala prav poseben model japonk, ki že na prvi pogled navdušujejo s svojim dizajnom. Havaianas in Saint Laurent sta se odločila za vedno priljubljen živalski vzorec in izbrala čudovit zebrin potisk, ki s kombinacijo bele in črne barve odseva drznost ter eleganco. Ta model se bo zato izvrstno ujel s sleherno poletno kombinacijo za plažo, naravnost popoln pa bo tudi za sprehode in druženja na mestnih ulicah. Saint Laurent Havaianas bodo zagotovo nepogrešljiv klasičen model poletne obutve vsake garderobne omare.

Zdaj res ni več dvomov, da je moda lahko tudi resnično udobna in to je model, ki ga bomo zagotovo pogosto videvali v različnih modnih kombinacijah. Udobne japonke so po zaslugi tega nepričakovanega, a genialnega sodelovanja, tako tudi uradno postale del svetovne visoke mode!

Te posebne brazilske japonke z bezčasnim vzorcem so na voljo ekskluzivno v Saint Laurent Rive Droite-u.

Več informacij na www.saintlaurentrivedroite.com.