Razkošna sončna očala Dolce&Gabbana osvajajo modni svet

Nova kolekcija sončnih očal za pomlad in poletje 2017 prinaša dve popolnoma izstopajoči kolekciji modnih očal. Spoznajte ''Tropico Italiano'' in ''Mambo''.
Nova kolekcija sončnih očal za pomlad in poletje 2017 prinaša dve popolnoma izstopajoči kolekciji modnih očal. Spoznajte ”Tropico Italiano” in ”Mambo”.

Modni dvojec Dolce&Gabbana je tudi letos predstavil dve novi kolekciji sončnih očal, ki so takoj po predstavitvi dvignila prah med širšo svetovno publiko in povzročila hrepenenje pri marsikateri modno osveščeni ženski. Najnovejši modeli sončnih očal tudi tokrat izstopajo s svojo prepoznavno ekstravagantno obliko in bogatim okrasjem, ki pritičejo prepoznavni italijanski modni znamki.

Linja sončnih očal, poimenovana ”Tropico Italiano” ima le dva predimenzionirana modela. Enega izmed ponujenih modelov lahko izbiramo v rožnati, modri in bež barvi, drugi model pa predstavlja samostojno umetnino, ki je občutno bolj dramatičen. V liniji ”Mambo” prevladujejo pretežno okrogli modeli, katerih sloves iz leta v leto ponovno narašča. Slednje modele sončnih očal boste lahko občudovali v vseh njihovih živih barvnih odtenkih, dodatno razkošje pa pričarajo delikatni detajli pozlačenih ornamentov in dragih kamnov. V kolekciji pa svoje mesto še naprej zavzema mačji model okvirjev, ki je nedvomno idealen za klasične elegantne dame.