Raziskujte svet v najudobnejši obutvi na svetu

Poletje je pred vrati in z njim s soncem obsijani dnevi, ki kličejo po raziskovanju.

Poletje je pred vrati in z njim s soncem obsijani dnevi, ki kličejo po raziskovanju. Aktivni dnevi na prostem pa so še lepši v udobni obutvi. Crocs, kultna znamka najbolj udobne obutve na svetu, z novo kolekcijo LiteRide predstavlja novo generacijo udobja. Kolekcija je popolna za raziskovalce, ki ljubijo udobje na vsakem koraku. V novo kolekcijo Crocs LiteRide sta se zaljubili tudi priljubljeni Hollywoodski igralki Zooey Deschanel in Natalie Dormer, ki sta letos ponosni Crocs ambasadorki že večletne kampanje ‘Come as you are’ (Bodi kar si).

Ustvarjena z mislijo na današnji hiter tempo življenja kolekcija združuje inovativno tehnologijo in moden videz. Odlikuje jo inovativen in revolucionarni penast material LiteRide™, ki je peresno lahek, mehak in prožen ter zato vašim nogam nudi prijetno mešanico podpore in fleksibilne mehkobe, ki se popolnoma prilagodi vašemu stopalu.

Nove barvite kombinacije v čudovitih odtenkih pa poleg udobja naredijo to obutev ravno tako modno in trendi. V kolekciji LiteRide vsak najde pravi model zase, od kultnega modela cokla, trendi in popularnih natikačev do modnih sandalov in japonk. Še posebej trendi so barviti sandali, ki bodo popestrili vsak stajling in vam hkrati nudili lahkotno udobje. Vse modele pa v eno najudobnejšo kolekcijo povezuje revolucionarni material, ki bo vaše korake spremenil v hojo po oblakih.

Foto: Crocs