Poletni klobuk, ki je obnorel modni svet!

Kos na katerega letos prisegajo vse fashioniste!

Modni trendi vedno znova presenečajo in v nadaljevanju vam predstavljamo zadnji hit pokrivala, ki ga je mogoče zaslediti na instagramih svetovno znanih influencerk in blogerk. Gre za klobuk ekstremnih dimenzij, ki je na nek način res zelo praktičen, saj z njim prekrijete skorajda celo telo, mogoče celo ne potrebujete velikega plažnega senčnika. Simon Porte Jacquemus je eden najinovativnejših oblikovalcev ta hip, ki pa je na modni sceni precejšnje presenečenje.  V modno orbito ga je izstrelil predimenzioniran slamnat klobuk, ki je postal najbolj instagramičen kos tega poletja.

Odličen marketing je klobuk postavil na listo “must have” kosov vseh fashionistk. Z omenjenim klobukom so se do sedaj slikale tudi nekatere zvezdnice, kot so Rihanna in Emily Ratajkowski, blogerke Evangelie Smyrniotaki, Pernille Teisbaek, Denni Elias in Mirjam Flatau. Že na sami predstavitveni modni reviji je klobuk požel veliko pozornosti, a modna javnost ni slutila, da bo postal prava uspešnica, ki jo sedaj kopirajo že mnoge druge cenejše blagovne znamke.

Ready for summer. #jacquemus #acnestudios #therow #ad

A post shared by Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija) on

LIVIN LA VIDA BOMBA

A post shared by Denni Elias (@dennielias) on

windy 🌬🌪

A post shared by B E S T E Z E Y B E L (@bestezeybel) on

Žepu prijaznejšo različico so na svoje prodajne police modnih dodatkov že uvrstile priljubljene urbane blagovne znamke. Prvi je bil H&M, ki ima v ponudbi zelo podoben klobuk za katerega z gotovostjo trdimo, da ga je inspiriral Jacquemusov model, a je prilagojen predvsem dimenzijsko vsakodnevni uporabi. Če želite imeti tudi vi najbolj všečkano instagram fotografijo tega poletje, potem ni druge kot da odklikate na H&M spletno stran in poiščete najbolj moden klobuk poletja.