One so bile najlepše na Beneškem filmskem festivalu

Natalie Portman - uau!

Eden najpomembnejših filmskih dogodkov leta – Beneški filmski festival 2018 je letos postregel s še bolj bleščečim in osupljivim dogajanjem tudi na rdeči preprogi.

Vsak velik dogodek v svetu filma ali glasbe poleg kvalitetne izvedbe programa ponudi tudi zvezdniško modno revijo, kjer je brv rdeča preproga, igralke, glasbenice in znani obrazi estrade (med njimi tudi nekaj znanih manekenk) pa se prelevijo v vloge modelov, ki vsaj za nekaj trenutkov ujamejo svojo dragoceno minuto pred številnimi fotografskimi objektivi. V tej dragoceni minuti se v fotografske arhive zapečatijo njihovi modni in lepotni videzi, ki, če so odlični, polnijo spletne strani in revije kakšen teden po dogodku, v nasprotnem primeru pa so (zelo) slabo izbrani stylingi lahko na udaru celo več let po pompoznem večeru. Katerim damam je letos uspelo, da se jih bo svet spominjal kot najbolj osupljive zvezdnice zadnjega večera v Benetkah?

Tokrat izpostavljamo tiste zvezdnice, ki so na rdeči preprogi prejele največ komplimentov, ugledne modne spletne strani pa so jih imenovale za najbolje oblečene letošnjega beneškega filmskega festivala.


Natalie Portman

Araya Hargate

Marine Vacth

Naomi Watts

Saskia Rosendahl

Sophie Lane Curtis

Dakota Fanning

Nicole Macchi

Stacy Martin

Cate Blanchett

Barbara Palvin

Greta Ferro

Izabel Goulart

Emma Stone

Sara Sampaio