Nova era trendi nakita za sodobno žensko

Novo obdobje stilov!

PANDORA je svetovno priljubljena blagovna znamka, ki slovi po ročno dokončanem sodobnem nakitu in dostopnih cenah. PANDORA slovi po  dizajnu nakita iz visoko kvalitetnih materialov. Navdihuje ženske, da poudarijo svojo edinstvenost in izrazijo svoj osebni stil. Stilsko dovršen in ženstven Pandora nakit zajema nepozabne trenutke in osebne vrednote v življenju.

Predstavljamo novo obdobje stila in samozavesti, PANDORA Reflexions kolekcijo zapestnic in posebej oblikovanih obeskov za popolno izražanje. Ključ je v imenu: X za “eXpression”, “eXcitement”,“eXperiences” in “eXceeding eXpectations” (izražanje, vznemirljivost, izkušnje, preseganje pričakovanja).

Ustvarjanje nove zgodbe bleščečih kovin, sijoča PANDORA Shine, PANDORA Rose in lesketajoče srebro so pozorno oblikovani v fleksibilne zapestnice s prelepo mrežasto teksturo. Dizajnirane so tako, da se premikajo z vami.

Prilagodljivi dizajn krasijo obeski, ki se lahko zapnejo na zapestnico in odsevajo moderno ženstvenost. Silikon v notranjosti zadrži obeske, kot sta krona in simbol neskončnosti na svojem mestu. Priljubljeni PANDORA medaljon je prav tako dobil nov izgled.

Razigrana nova kolekcija inspirira ženske, da bi izrazile svojo kreativnost in osebnost kot tudi, da navdihujejo ena drugo kot dokaz, da samozavest prihaja iz znotraj. Zasijte z novim sijajem kombinacije kovine ali enostavnih slojev tekstur s pomočjo nakita, ki odlično prikazuje Vaš osebni stil.

Izberite svoj stil!