Nogometna mrzlica se nadaljuje!

Navijajmo s stilom!

Nogometno vzdušje se približuje vrhuncu. Svoj nogometni navijaški duh lahko pokažete tudi z japonkami Havaianas. V glavnem mestu Brazilije je nogomet na prvem mestu. Sanje skorajda vsakega otroka so postati svetovna nogometna zvezda. Z letošnjim svetovnim prvenstvom je Havaianas oživil sanje vseh zvestih navijačev. Pokažite svoje nogometne veščine in navijaški duh z japonkami Havaianas.

1998 leta je Havaianas svojo reprezentanco pospremil na svetovno nogometno prvenstvo s posebno kolekcijo japonk, ki jih krasi brazilska zastava na paščku. Model je v trenutku postal pravi prodajni hit po vsem svetu in si prislužil sloves najbolj kultnih japonk, na katere so brazilci izjemno ponosni. Razvoj prepoznavnega modela se nadaljuje in ob 20. obletnici je Havaians pripravil posebno kolekcijo Havaianas Brasil Layers.

Havaianas Brasil Layers je verzija moškega modela z metalno zastavico na paščku in podplatom iz troslojne gume v barvah brazilske zastave. Havaianas Slim Brasil Logo pa je ženska različica slavnega modela s tanjšim paščkom in dodatkom zastave Brazilije.