Ne veš kaj obleči za razgovor za službo?

5 stilskih predlogov za intervju za službo.

Razkrivamo 5 stilskih predlogov, kako izgledati profesionalno, dajati vtis ambiciozne kandidatke in navdušiti s svojo individualnostjo tudi s pomočjo outfita.

Žal ne obstaja povsem preverjena enačba za oblačilno kombinacijo za vsako delovno mesto, a kljub temu je znanih nekaj povsem klasičnih smernic, s katerimi lahko očaraš potencialne delodajalce na intervjuju za službo.

To, kar je najpomembneje ne samo na razgovoru za (sanjsko) delovno mesto, temveč tudi na drugih področjih v življenju, sta vsekakor samozavest in osebnost. A vendar tudi na formalnih in neformalnih dogodkih odigrajo tvoja oblačila pravtako ključno vlogo, saj so nenazadnje del tvoje zunanje podobe, preden se sploh uspeš predstaviti.

Modne kombinacije za naslednji razgovor za službo naj bodo čim bolj preproste in klasične, a še vedno s kančkom elegance in noto tvojega osebnega okusa in osebnosti. Za službeni modni kompas preveri spodnjih 5 predlogov in naslednji intervjuji ter sestanki, vsaj s tega vidika, ne bodo več problem.

1. Modni videz: Culotte hlače z ujemajočim suknjičem

2. Modni videz: Jeans s poudarkom na modnih dodatkih

3. Modni videz: Bel kostim in izstopajoča sončna očala

4. Modni videz: Klasik s karo ali pepita vzorcem

5. Modni videz: Črna od glave do pet z zanimivimi detajli