Nakit z močjo kristalov za vas in vaše otroke

Za vsako težavo obstaja prav poseben kamen.

Že tisoče let se ljudje navdušujejo nad lepoto dragih in poldragih kamnov. Verjamejo v njihovo moč in jim pripisujejo nadnaravne sposobnosti ter zdravilne vibracije. Za vsako težavo naj bi namreč obstajal prav poseben kamen.

O moči in lepoti kamnov smo poklepetali s Katjo Bravhar, ki je svoj navdih našla v izdelovanju trendovskega nakita tako za odrasle kot za otroke. Katja je v svojem delu združila moč starodavnih vulkanov in zdravilne vibracije kristalov, vse to pa predstavlja pod blagovno znamko Lava Aroma.

Svoje zapestnice za otroke opiše takole:

“Moji izdelki so modni, simpatični, dejansko sledijo trendom ter so primerni in všečni vsem generacijam. Verjetno bo zato marsikatera deklica vesela zapestnice, ki pa poleg zunanje lepote v sebi skriva še prav posebno moč kamnov. Toda ne le kamni, terapevtski so tudi učinki eteričnih olj, ki jih svojim otrokom lahko privoščite na račun lava kamnine, ki je sestavni del mojega nakita. Lava kamni so namreč vpojni, kar pomeni, da v njih lahko utremo različna eterična olja, ki pa so zopet svoje poglavje polno koristnih idej. Zakaj torej za vašega otroka ne bi izbrali zapestnico, ki je več kot le modni dodatek”, v smehu zaključi Katja.

Za konec nam je sogovornica predstavila še nekaj kamnov po katerih starši najbolj pogosto povprašujejo:

Kamen “Clear quartz” uravnava in poživlja fizično, mentalno, čustveno in duhovno raven. Povečuje psihične sposobnosti, pomaga pri koncentraciji in odklene spomin. Stimulira imunski sistem ter ravnovesje v telesu.

Sodalite” spodbuja intuicijo in zaupanje v lastno presojo. Je v pomoč pri komunikaciji in javnih nastopih. Pomaga pri delu v skupinah in spodbuja razmišljanje. Povečuje inteligenco, znanje in učenje ter združuje logično z duhovnim.

“Green Aventurine” je nežen kamen, ki daje občutek miru in ravnovesja. Krepi srečo, absorbira elektromagnetni smog in varuje pred onesnaženjem okolja. Poveča splošno vitalnost in izboljša intelektualni razvoj otrok, ki se borijo s šolskim delom ali pa uničujočo hiperaktivnostjo. Je tudi odličen kamen za tiste, ki so sramežljivi ali plašljivi, ter za tiste, ki zatirajo svoje vodstvene lastnosti.

Vsak kristal torej oddaja svojo vibracijo, ki ugodno vpliva na pretok energije, izboljšuje razpoloženje ter počutje. Med pisano paleto nakita Lava Aroma torej lahko najdete marsikaj zase in za svoje otroke.