Modni trendi: Kaj bomo nosile v letu 2019? – Prvi del

Veselimo se raznovrstnih modnih trendov. Komaj čakamo, da si jih nadenemo.

Zakorakali smo v novo leto, ki nam prinaša zanimive novosti na področju mode. Za vse, ki si želite biti v koraku s časom, predstavljamo must have modne kose letošnjega leta.

Pentlje bodo letos zasijale na vseh modnih področjih, od poročnih kombinacij do vsakdanjih modnih outfitov.

Bermuda hlače so bile v devetdesetih pravi modni hit, ki se letos vrača. Nosile jih bomo tako za telovadbo kot tudi na elegantne suknjiče in srajce.

Kombinezoni

Prihajajo zanimivi in neobičajni kombinezoni, ki spominjajo na poslovno obleko. Lahko jih primerjamo s trendom tenisk, ki je dominiral v letu 2018 – ni nam všeč na prvi pogled, ko pa se ga navadiš, nam postane zelo zanimiv. Prepričani smo, da bomo kombinezone letos vzljubile prav zaradi enostavnega videza, širokih hlačnic in ogromnih žepov.

Kostimi

Svetle in pastelne barve ter odtenki citrusov bodo letos zaznamovale ženske kostime pomladi in poleti. Vsekakor bodo idealna izbira tudi za katerokoli slavnostno priložnost.

Bež odtenki

Poleg svetlih oblačil, nam leto 2019 prinaša tudi nežen in nevtralen trend za vse sramežljive, pa tudi za tiste, ki ne želijo izstopati in se z veseljem odenejo v prave modne klasike. Bež je odtenek, ki je resnično prava modna klasika, ki ne glede na trenutni trend, ostaja na vrhu modnih okusov, pa naj gre za čevlje, oblačila ali modne dodatke.

Foto: Pinterest