Modni trendi: Kaj bomo nosile v letu 2019? – Drugi del

To so trendi, ki bodo vladali na začetku leta 2019.

Šušlja se, da se bo moda na začetku leta 2019 oddaljila od živalskih in karirastih vzorcev. Izbrskali smo trende, ki bodo modni svet preplavili v začetku leta in svoj vrh dosegli spomladi.

Barve – vrača se trend ”Tie-Dye”. Živahne barve se bodo pojavile na srajcah, kavbojkah in torbicah.

Prosojni materiali – must have na večernih in dnevnih kombinacijah. Pokažite trebušček, ramena in se poigrajte s simpatičnimi mrežami. Pazite le, da ne zaidete v kičasti videz.

Uskladite oblačila z modnimi dodatki – vrača se matching trend! Ponovno bomo kombinirale obleke, čevlje in torbice v ujemajoči se barvi. Komaj čakamo!

Zlato rumena barva – zavladala bo predvsem spomladi. Glede na videno na modnih revijah Caroline Herrera in Oscarja de la Rente, jo nosimo lahko že sedaj.

Neonske barve – nadaljevanje trenda leta 2018. Fluorescentna zelena, živo roza in ognjeno oranžna se bodo letos zasidrale na T-majicah, kombinezonih, pa tudi na elegantnih večernih oblekah.

Lasni dodatki s potiskom – pojavili se bodo v vseh možnih oblikah. Trakovi, kape, klobuki, obroči prihajajo v norih oblikah, ki bodo popestrile vsako modno kombinacijo.

Resice – trend, ki ga nismo pričakovali. Pojavile se bodo na čevljih, krilih, oblekah in torbah. Se jih že veselimo!

Foto: Instagram, Pinterest