Modni trendi 2019: Poslavljajo se 3 priljubljeni trendi

V preteklem letu je veliko stvari doživelo modni ''comeback''. Letos jih bo nekaj doživelo tudi ''goback''.

Vsako leto nekaj modnih trendov počasi odide v pozabo, zamenjajo jih seveda novi, ki jih vselej nestrpno pričakujemo. Letos nas zapuščajo trije trendi, ki smo jih videvali na vseh modnih trendseterkah.

via GIPHY

Izraziti logotipi

V letu 2018 so nam modni oblikovalci postregli s kolekcijami, ki so poudarjale logotipe. Trendsetrke po vsem svetu so se od glave do pet oblekle v oblačila z zanimivimi in poudarjenimi logotipi, pri tem pa se niso obremenjevale s komentarji ostalega sveta. Kaže pa, da se letos počasi poslavljamo od priljubljenega modnega trenda – videvali jih bomo vse manj in manj.

”Grde” teniske

Robustne in velike teniske so bile v letu 2018 glavni modni trend obutve. Vse modne hiše visoke mode in visoke ulične mode so predstavile svoje modele. Trendu se marsikdo med nami ni mogel upreti. Žal se letos poslavlja, saj se vračajo enostavni in klasični modeli.

Miniaturna sončna očala

Namesto prevelikih sončnih očal, smo v letu 2018 začeli nositi miniaturna sončna očala, ki so spominjala na Matrico. Nosili smo jih vsi, moški in ženske. No, letos se v modo vračajo klasični modeli.

Foto: Instagram, Pinterest