Modni bleščeči kosi za festivalske kombinacije

V stilu velikih glasbenih festivalov.

Sezona velikih glasbenih festivalov se že vztrajno približuje, do najljubšega koncerta pa odštevajte dneve v stilu modnih bleščečeih outfitov.

Če že niste prisostvovali enemu največjih glasbenih festivalov vsakega leta, Coachelli in ste si izjemen spektakel, ki ga je pripravila Beyonce, ogledali kar na kanalu Youtube, potem si vsaj dovolite, da uresničite vse stilske navdihe z ameriškega glasbenega dogodka in uživajte čar bleščic tudi podnevi.

Čeprav so jeans hlače in jakne ter dežni plašči najpogostejši izbrani kosi za festivalske kombinacije, je bilo letos videnih vse več bleščečih oblačil in modnih dodatkov, ki bodo nedvomno narekovali letošnje spomladansko-poletne in festivalske stylinge. Če sledimo modnim trendseterkam, ki prikrojijo modne smernice po svoje, so sijoče luske, bleščice, perle, okrasni kamenčki in svetleče resice glavni trendi na sceni.

Za lažjo orientacijo smo izbrskali 17 trendovskih oblačil in dodatkov, ki vas bodo na povsem običajen dan v tednu popeljali v divje festivalsko dogajanje.