Modne v nov dan: Navdušite s prefinjenim videzom

Pozabite na oblačila iz faksa, osvojite prefinjen styling.

Želele ali ne, občasno, ne glede na leta, uspemo z oblačili ustvariti preveč šolski videz. Z njim ni nič narobe – če ga nosijo šolarke. Šolski stil je za kamor je, nanj pozabite, saj ste odrasle in imate končno odprta vrata do najrazličnejših prefinjenih oblačil, s katerimi lahko poudarite svojo ženstvenost. Nikar si ne govorite, da ve tega niste sposobne! Vse se da, če se hoče. Stvar je v motivaciji. Določite si jasen cilj – videz ki vam je noro všeč in ga želite nositi.

via GIPHY

Sedaj imate končno izgovor, da oblečete tisto srajco, o kateri ste vedno sanjale. Kombinirajte jo s z belimi kavbojkami ali pa formalnimi hlačami.

Lahko je tudi le pol formalna srajca, ker teh oblačil ne morete oblačiti za dnevne opravke ali hišna opravila. Motivacija? Postati najbolje oblečena v pisarni.

 V popolnoma črnem looku boste najbolj chic v pisarni.

Pol formalna obleka je lahko vaša nova spremljevalka na zaposlitvenih razgovorih. V njej se boste počutile udobno, varno in profesionalno.

V casual majici in kavbojkah se počutite super udobno, kajne? Za prefinjen look ju kombinirajte z vašo sanjsko torbico in chic petkami.

Trendi svinčnik krilo, salonarji in bluza – večno modna in prefinjena kombinacija.

Formalne kratke hlače in bluza z dolgimi rokavi – enako prefinjena modna kombinacija, kot s katerim koli krilom.

Chic hlače v kombinaciji z bodijem in modnimi salonarji.

Formalni kombinezon je težko prilagoditi priložnosti. Odlična ideja bo za poročni outfit, izplača pa se vam ga kupiti tudi za pisarno.

V spodnjem profesionalnem stylingu, ki ste ga v svoji glavi vizualizirale že nič kolikokrat, boste videti chic in sofisticirano.

Foto: Pinterest