Modna napoved: Zarina nova kolekcija je top

Modne blogerke so se že odele v Zarino novo kolekcijo.

Priznajmo si! Zara nas vedno znova preseneča s svojo novo kolekcijo. Med oblačili pa se vselej najdejo kosi, ki postanejo absolutni hit sezone. Pokukali smo v novo kolekcijo in izločili zanimiva oblačila, ki jih modne blogerke že veselo nosijo, kar je super napoved novih IT modnih kosov.

Rumena obleka

S prihodom toplih dni, bodo v ospredju živahne in svetle barve, med katerimi bo absolutna zmagovalka rumena barva.

Zarina rumena obleka: Blazer na dvojno zapenjanje, 79,95 EUR; hlače na zvonec, 39,95 Eur

Mini torbica za okoli pasu

Najpriljubljenejši vzorec pretekle sezone se prenaša tudi v pomlad. Zara je v novi kolekciji na police postavila številne torbice z različnimi živalskimi vzorci, med katerimi še posebej izstopa rjava mini torbica za okoli pasu. Torbica ima vzorec kačje kože, ki jo lahko brez slabe vesti kombinirate z rdečo obleko. Nekoliko nenavadna kombinacija, ki je nismo vajeni, je pa super sveža in zato nam je všeč.

Mini torbica za okoli pasu z živalskim potiskom Zara, 19,95 Eur

Obleka z naramnicami

Obleke z naramnicami so se pojavljale že preteklo sezono, sedaj pa kaže, da bodo postale modni hit, saj so že priljubljene med modnimi blogerkami. Kombiniramo jih lahko s klasičnimi kratkimi ali dolgimi majicami, srajcami in bluzami, zato so odlični modni izbor. K takšni obleki lahko nosite škornje – kot na fotografiji, salonarje, teniske ali sandale.

Obleka na naramnice iz tvida Zara, 39,95 Eur

Foto: Zara, Instagram