Modna napaka Kate Middleton: Narobe je oblekla bluzo…

…in vseeno blestela.

Vojvodinja Kate Middleton je prava modna ikona. Vse kar obleče gre za med. V zadnjem času je svoj stil celo zelo modernizirala – videvamo jo v casual teniskah, sproščenih oblekah in zanimivih širokih hlačah – stil, ki ga je zelo lahko kopirati, zato ni nič čudnega, da so podobna oblačila v trgovinah visoke ulične mode v trenutku razprodana. Te dni se je v čudovitih, preprostih oblačilih pojavila na obisku Centra za otroke Henry Fawcette.

Dan z otroci je preživela oblečena v svileni Gucci bluzi s pentljo, za katero je odštela vrtoglavih 1140 €. Hlače, ki jih je oblekla že večkrat, so znašale bistveno manj – 110 €. Nekoliko je presenetila z izbiro čevljev znamke Gianvito Rossi, saj jim je bistveno bolj naklonjena Meghan Markle. Prekrasni usnjeni čevlji z visoko peto so bili prav tako ugodnejši od Gucci bluze, zanje je odštela ”le” 610 €. Celotni look je dopolnila z nežno vijolično torbico Aspinal, ki jo je Kate v preteklosti prav tako že nosila.

Sedaj pa k delu, ki je najbolj zanimiv. Kate in njena stilista so naredili bistveno napako pri nošenju Gucci bluze. Oblekla jo je namreč narobe. Gumbki bi morali biti zadaj.

Ampak nič zato, Kate je vseeno blestela, bila je prekrasna. Kdo ve, morda bodo sedaj bluzo vsi nosili na Katin način.

Foto: Getty Images, Gucci, Pinterest