Modna jesen po meri Severine

Tukaj je najnovejša kampanja z najbolj znano Hrvatico v glavni vlogi!

Pričela se je razigrana modna jesen. V sezono je veselo skočila tudi fatalna zvezdnica Severina, ki v Massovi novi modni kampanji predstavlja največje modne zapovedi letošnje jeseni in zime. Pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila fotografije, ki predramijo modne čute vsake ljubiteljice trendi obutve. Severino lahko občudujemo v preprostih, a izjemno privlačnih stajlingih s sijočimi pajkicami, ki prepuščajo modni obutvi, da popolnoma prevzame pozornost in igra vlogo ključnega kosa celotnega videza. Massova muza dokazuje, kako pravi čevlji ustvarijo vsak modni stajling, ne glede na to, kakšen je vaš stil. Trende predstavlja v najbolj privlačnih modelih obutve, ki bodo zaznamovali to jesen, kot so glamurozni bulerji v metalih odtenkih in s kovinskimi detajli, drzni leopardji vzorec in priljubljene superge z debelim podplatom, ki jih krasijo vezenine v obliki cvetlic, živahne barve in dodatek za piko na i: široke vezalke v videzu tekstila ali prefinjene svile. Severina se kot strastna ljubiteljica pet tokrat ni mogla upreti škornjem s trikotno peto, ki je namreč velik hit te sezone in v Massu napovedujejo njen velik povratek na modno sceno.

In še skrivnost… kmalu vam bomo razkrili dodatne fotografije kampanje in z njimi še več modne obutve ter navdihujočih fotografij modne gurujke Severine. Pričakujte drugi del modne poslastice.

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za jesen 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani www.mass.si, facebook strani Mass in Instagram strani Mass.