Modna ideja: Klasična bela srajca na drugačen način

Kako to pomlad nositi belo srajco in navdušiti?

Kako to pomlad nositi belo srajco?

Modni navdih in stilske inspiracije smo črpali z ulic svetovnih modnih prestolnic.

Večni modni klasik vsake ženske (in moške) garderobe – bela srajca.

Letošnjo sezono je klasična bela srajca deležna številnih modifikacij tako v dolžini, kroju rokavov kot detajlih. Oblikovalci, ki so svoje preoblikovane modele predstavili na septembrskih tednih mode so nas dodobra pripravili na osveženo obliko in izgled srajčne klasike, trendseterke pa so svoje kombinacije že dopolnile z najbolj modernimi izvedbami in nam približale izvirne, a nosljive oblačilne videze.

Sodeč po modnih videzih z ulic svetovnih metropol, se je bela srajca izkazala za najbolj preverjen in hvaležen modni kos, za katerega se je smiselno odločiti, kadar ne veste kaj obleci. Četudi se odločite za prvotno klasično obliko srajce, lahko s kančkom kreativnosti dosežete izredno moderen videz, ki bo zahvaljujoč modnim dodatkom in vrhnjim oblačilom izžareval izvirnost in ”stilsko osebnost”.

Kako in kakšne modele preoblikovanih belih srajc nosijo modne trendseterke ta hip, predstavljamo spodaj. Poudarjamo pa, da bo to pomlad izredno zaželeno poseči po posebnejših krojih srajc, ki bodo zaradi zanimivih modifikacij popoln ”statement” kos.


Vir: Büro24/7