Milk & Peel: Nežna maska in balzam s sezamovim mlekom za učinek »nove kože«

Sezam v Aziji velja za kraljevsko sestavino.

ERBORIAN že od nekdaj izbira visokotehnološke aktivne sestavine ter jih združuje z brezčasnimi korejskimi super sestavinami. Sezam v Aziji velja za kraljevsko sestavino, v Koreji pa ga malodane častijo, saj je pravi zaveznik telesa in kože. Odlike sezamovih »semen lepote« so znane že stoletja. Tu pa je še dragoceno sezamovo mleko, pridobljeno iz sveže zdrobljenih semen, s katerim je zasnovana ERBORIANOVA nova kolekcija MILK & PEEL, ki jo sestavljata čistilni balzam in piling – maska.

Odkrijte novi formuli s sezamovim mlekom, ki nista agresivni do kože, pa vendar sta neprizanesljivi do odmrlih kožnih celic. Z nežnim delovanjem izboljšata teksturo povrhnjice in razkrijeta učinek »nove kože«.

Na voljo od 30. januarja 2020

Čistilni balzam Milk & Peel (75 ml) je oljnati piling – balzam s sezamovim mlekom za učinek »nove kože«. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Cena: 27,90 €

ERBORIANOV novi Čistilni balzam Milk & Peel za vsakodnevno uporabo v enem samem koraku ustvari učinek popolne kože. Zasnovan je s piling-encimi in sezamovim mlekom, ki opazno zgladi teksturo kože. Formula, ki vsebuje več kot 40 % rastlinskih olj, se v stiku s kožo spremeni v olje, ki nežno očisti kožo in odstrani odmrle celice, ki so se nabrale na povrhnjici. Balzam naredi nežen, a učinkovit encimski piling in zoži pore, obenem pa nežno odstrani vse sledi ličil. Kakovost kože je iz dneva v dan izboljšana – koža je na otip gladkejša, videti je bolj sijoča, njena naravna raven navlaženosti pa je ohranjena.

Piling – maska Milk & Peel (60 g) je 5-minutna maska s sezamovim mlekom za učinek »nove kože«.

Cena: 33,60 €

ERBORIANOVA nova Piling – maska Milk & Peel v samo 5 minutah ustvari učinek »nove kože« in bolj sijoče polti. Piling-maska je zasnovana s piling-encimi in sezamovim mlekom, ki opazno zgladi teksturo kože in izboljša njeno kakovost. Formula nežno odstrani odmrle kožne celice ter pomaga nahraniti in sprostiti kožo. Maska vsebuje tudi sezamovo olje, ki je bogato z maščobnimi kislinami, zato učinkovito odpravi medlost polti in obnovi njen sijaj.

Foto: Erborian