Majice, ki jih bomo to sezono vsi nosili!

Kolekcija majic s posebnim sporočilom navdušuje modni svet...

Trend statement majic s posebnim sporočilom se nadaljuje in ker je spomladanska sezona s polnim zamahom tukaj je čas za osvežitev garderobne omare. Vsaka trendi in urbana modna dama ima v svoji kolekciji osnovnih kosov kvalitetno majico s kratkimi rokavi, ki jo lahko kombinira na nešteto načinov. Če ima ta posebno sporočilo in pomen pa še toliko bolje. Majico s kratkimi rokavi lahko nosiš prav vsak dan za vse dnevne obveznosti, hkrati pa je to odličen kos, ki ga lahko skombiniraš tudi za večeni izhod. Etiketa Shop je v svojo ponudbo najbolj trendi oblačil umestil tudi slovensko blagovno znamko majic m3, ki so jih ustvarila prav posebna dekleta – vsaka nosi svojo življenjsko zgodbo, ki jo želi delit s tistimi, ki ljubijo življenje, njegove nepredvdljive vsakodnevne ovire in nenazadnje modo!

Pravijo, da si moraš vsako gubo zaslužiti. Da se moraš iz vsake izkušnje nečesa naučiti. Pravijo tudi, da je življenje lepše, ko sprejmeš svojo preteklost in jo čisto preprosto … vzljubiš. M3 so Maja, Maja in Martina, ženske z lastnimi gubami in lastno preteklostjo. Iz izkušenj vedo, da je življenje lepše, ko sprejmeš, kar je bilo in se zavestno usmeriš v prihodnost. In ta bo krasna! Ideja, ki jo je vredno deliti s celim svetom.

“Love my baggage” je zgodba o preteklosti, prihodnosti, predvsem pa je zgodba o sedanjosti. Zgodba o sprejemanju vsega, kar ženske dela unikatne, lepe in človeške. Zgodba o ljubezni do samih sebe.

“Carry my baggage” je zgodba o dobrih namenih in z dobrimi nameni. Serija preprostih majic m3 je bila oblikovana z ljubeznijo in pozitivno energijo z enim samim ciljem: dati samozavest, povezano z lastno preteklostjo, izkušnjami in samopodobo.

Kvaliteta in udobje sta na prvem mestu!

Kolekcija m3 je oblikovana po etičnih standardih, ki se ne borijo zgolj proti otroškemu delu, ampak podpirajo tudi okolju prijazno produkcijo iz materialov najvišje kakovosti v treh barvah, ki predstavljajo osnovo vsake moderne garderobe. Oblačila so v celoti izdelana v Evropski uniji.