Luštni casual pomladni outfiti: želele jih boste nositi

Spomladi na vrsto pridejo živahne barve.

Pomlad imamo rade, ker lahko končno oblečemo živahne barvne kombinacije in si z njimi polepšamo že tako lep sončen dan ali pa preženemo slabo voljo, ko nas preseneti dež in zoprni veter. Veselimo se pastelnih barv, cvetličnih vzorcev, črtastih topov, lahkotnih materialov in prekrasnih pomladnih šalov, s katerimi poudarimo ženstvenost. Za naslednje sproščeno potepanje po mestu, kavico ali pa kino, poiščite navdih med spodnjimi mladostnimi kombinacijami.

Romantična baby pink 

Preprosto, ampak lepo – baby pink bluza v kombinaciji z belimi kavbojkami in roza balerinkami je popolna izbira za pomladni outfit. Dopolnite ga z ujemajočim lakom za nohte.

Superge

Ko nekdo omeni casual outfit, se v vaše misli verjetno prikradejo superge. Obujte jih h kavbojkam, preprostemu belemu topu in črtastemu puloverju. Styling dokončajte s trenč plaščem in torbico.

Športni chic

Se navdušujete nad chic športnim videzom? Pomislite na telovadni outfit – pajkice zamenjajte s kavbojkami in poskrbite, da se bodo ujemale barve vaših superg, torbe in topa.

Pripravljene na dež

Spomladi je vreme še zmeraj lahko hladno in deževno. Zakaj si torej ne bi nadele puloverja v živahni svetlo modri barvi v kombinaciji s črnimi kavbojkami in gležnjarji? Za dovršen videz dodajte zlate modne dodatke.

Kino outfit

Top z roza črtami, najljubše kavbojke in roza balerinke v kombinaciji z roza modnimi dodatki bodo kot nalašč za shopping ali pa obisk kina.

Stilski miks

Skombinirajte romantični top, vojaške gležnjarje in suknjič – recept za čudovito ženstveno kombinacijo.

Poudarek na modnih dodatkih

Za barvit pomladni look uporabite modne dodatke, kot so torbica, zapestnice in šal.

Foto: Pinterest, Instagram