Krila, ki jih letošnjo zimo preprosto morate imeti

To zimo jih videvamo povsod.

Hladni dnevi še ne pomenijo, da po mestu ne moremo paradirati v krilu in biti super elegantne. Pozimi se sicer nosijo topli materiali in veliko plasti, ampak tem modelom kril se je strašno težko upreti. Krila bodo v morju toplih pletenin vsekakor poudarila vašo ženstvenost. Kombiniramo jih lahko z najtoplejšim puloverjem, vam ljubo srajco in nepogrešljivimi toplimi najlon žabami.

Midi krilo je model, ki ne glede na vaša leta, izgleda romantično, kombiniramo pa ga lahko z enostavnim ali malce bolj posebnim zgornjim delom.

Stradivarius, Zara, Mango

Plisirana krila že kar nekaj sezon žanjejo navdušenje. Posebna so zaradi konstantne midi dolžine, zelo privlačnega materiala in raznovrstnih potiskov. Krasno izgledajo na vse vrste obutve, od tenisk, salonarjev pa vse do škornjev.

Stradivarius, Mango, Bershka

Mini krila so resda nekoliko neobičajna za hladnejši del leta, je pa nekaj modelov, ki vas bodo ne glede na temperature, razgreli. V kombinaciji s toplimi žabami so videti fantastično.

View this post on Instagram

Koliko vremena dnevno provedete na Instagramu? Ja vam neću reć koliko ja 😆🙈

A post shared by SLAĐANA (@slakipalaki) on

Stradivarius, Mango, Zara

Poudarek na vzorcu je lahko idealna rešitev, če želimo skriti kakšno pomanjkljivost ali pa kaj poudariti.

Zara, Stradivarius, Mango

Usnjeno krilo ima noro moč transformacije. Čez dan bomo v njej fantastične v kombinaciji z blazerjem in srajco, zvečer pa srajco le zamenjamo s topom. Preprosto vrhunsko.

Stradivarius, Bershka, Zara

Foto: Instagram, Pinterest, Product Shots