Je lahko slavna modna blogerka tudi modna oblikovalka?

Seveda! Znana skandinavska blogerka se je preizkusila pri danski modni znamki.

Vsem dobro znana danska blogerka Pernille Teisbaek, ki spada med top skandinavske trendseterke, se je tokrat preizkusila v vlogi modne oblikovalke. In kakšen je rezultat?

Modna influencerka, ki ji na Instagramu sledi že več kot pol milijona zagretih sledilcev, je ne samo vplivna modna blogerka, stilistka, avtorica knjige “Dress Scandinavian”, temveč tudi oblikovalka modnih oblačil.
Slednjo nalogo so ji zaupali pri priznani modni znamki Malene Birger, kjer je Pernille predstavila svojo verzijo najpopularnejših modelov omenjene znamke, ki se bodo prodajali izključno na spletni strani Net-a-Porter.

Ambiciozna modna ljubiteljica se je odločila za sproščene kreacije z naglašeno eleganco ter kontraste med sodobnimi in retro slogi, kar najbolje opiše njen osebni modni stil, zato ni imela velikih problemov s prekreiranjem nekaterih znanih Malene Birger modnih kosov, ki so sedaj zažareli v popolnoma novi luči.

Kakor Pernille sama, je nad predstavljenimi novimi oblačilnimi kosi navdušeno tudi vodstvo modne znamke, ki so potrdili, da je bilo sodelovanje z vplivno modno osebnostjo kot je mlada Danka, modra in odlična zamisel.

Vsekakor so pri Malene Birger leto začeli taktično in v dobri smeri za novimi poslovnimi uspehi, od česar ima veliko koristi in zanimivih izkušenj tudi mlada Teisbaek.

Vir: Malene Birger