Kdo so največji moški modni influencerji?

Poznate najbolj modne moške na Instagramu?

Poznate najbolj modne moške na Instagramu?

Sprehodili smo se med Instagram profili najbolj stajliš moških, ki trenutno dominirajo na modni sceni in se uvrščajo v sam vrh moških modnih influencerjev.

Modni blogerji med moškimi? Seveda, tudi moški se odlično znajdejo med modnimi trendi in uspešno kombinirajo najbolj popularne oblačilne kose s svojimi najljubšimi.

Naslednji moški dokazujejo, da se tudi oni zabavajo med sestavljanjem navdihujočih kombinacij, s katerimi navdušujejo tudi modno osveščene ženske.
Kljub temu, da je mnogo več pozornosti usmerjeno na žensko modo in ženske modne influencerke, še ne pomeni, da tega polja ne obvladajo tudi moški modni entuziasti, ki se pravtako lahko pohvalijo s številnimi zavidljivimi sodelovanji in ogromnim številom zvestih sledilcev.

Pobrskali smo med modnimi blogi, ki so trenutno največji v moški modni igri, skupno pa jim je le to, da je njihov stil popolnoma brez meja in premišljen do zadnjega detajla. Na prvi pogled bi lahko rekli, da je med naslednjimi blogerji veliko manj podobnosti kot med blogerkami, kjer se modni stili in kombinacije pogosto zdijo (že skoraj) copy-paste.

Top 5 moški trendseterji.


Pelayo Diaz

G a l l a

Oliver Cheshire

Matthew Zorpas

He Spoke Style