Katere modne znamke bodo kraljevale v prihodnjih mesecih?

Seznam 8-ih modnih znamk, ki bodo narekovale poletne modne smernice.

Seznam modnih znamk, ki bodo narekovale poletne modne smernice.

Z bližajočimi se poletnimi modnimi trendi smo že dodobra seznanjeni, za kar so najbolj krive modne gurujke, ki poletne modne smernice vnašajo v spomladanske oblačilne videze ter priznane in nekatere dobro rastoče znamke, ki dražijo z izjemnimi novitetami in namigujejo, kaj bo letos najbolj ”in”.

Na spodnjem seznamu dominantnih modnih znamk so svoje mesto našle tiste, ki so svoje aktualne ponudbe obogatile s popolnimi oblekami za lahkotne poletne dni, retro in povsem ekstravagantnimi kopalkami v vseh možnih izvedbah ter izstopajočimi modnimi dodatki, ki jih v najbolj vročih mesecih nikakor ne smemo pogrešati.

Tudi tiste modne navdušenke, ki že imajo izbrane svoje priljubljene znamke in jim zaupajo v vseh preostalih letnih časih, priznajo, da je oblačenje in kombiniranje oblačil v poletnih mesecih najzahtevneje in zato velikokrat tudi one potrebujejo nov val modne svežine.

Izbrskali smo 8 modnih znamk, na katere tudi najbolj vrle modne poznavalke stavijo že v spomladanskih mesecih, nedvomno pa se bodo nanje zanesle tudi v prihajajoči vroči sezoni.

Zimmermann

Three Graces London

She Made Me

Dodo Bar Or

Cloe Cassandro

Made by Dawn

Sir The Label

Cult Gaia

Vir: Elle.com