Katere barve zavzemajo modni prestol to pomlad?

Havaianas prinaša barve, ki so letos nepogrešljive.

Preteklih nekaj sezon smo lahko videli kako so nevtralne barve zavzele modni prestol. Pustošile so po modnih pistah in naših omarah. S prihodom pomladi pa je čas, da se oddaljimo od bež in sivih odtenkov ter se prilagodimo neon in ostalim živahnim barvam, ki smo jih lahko občudovali na Kim Kardashian v street style kombinacijah in na romantični in elegantni Blake Lively. Glede na to, da so bile nežne barve dlje časa v središču modnega sveta, bomo za svetle in živahne verjetno potrebovali nekoliko dlje časa, da se jim privadimo. Za vse, ki so še v procesu privajanja nanje, je Havaianas pripravil nove modele kultnih SLIM in TOP kolekcij, ki sta idealni barvni detajl za popestritev vsakega outfita in razpoloženja.

Havaianke so pravi izbor za prehod na pomladno in poletno modo ter vnos živahnih barv v garderobe. Vsekakor so japanke letošnji comfy hit, ki ni več namenjen le za plažo, temveč tudi za mestne ulice. Novi SLIM in TOP kolekciji prinašata prečudovite modele v barvah mavrice. Zahvaljujoč minimalističnem in enostavnem izgledu ter izboru barv od klasičnih črnih pa vse do norih neon rumenih in zelenih, ki sta letos med najpriljubljenejšimi barvami, se uniseks kolekcija TOP uvršča med svetovne bestelerje.

Kolekcija SLIM je med dekleti zelo priljubljena zaradi prepoznavnega ženstvenega izgleda. Letos je barvna paleta kolekcije še posebej raznolika. Vsekakor ne bodo razočarane ljubiteljice zemeljskih in nevtralnih odtenkov, niti dekleta, ki obožujejo eksperimentiranje in preizkušanje novih barv, kot sta hot pink in živahna oranžna.

Obe kolekciji spremlja Havaianasov veseli in optimistični duh, prepoznavna kakovost, udobje in vrhunski dizajn, narejen iz trpežne gume, ki skrbi za dobro počutje nog.

Foto: Havaianas