1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

Kakšni so trendi obutve letošnje jeseni?

Letošnja jesen bo v znamenju minimalizma in preprostosti.

Vaša garderoba s čevlji bo slej kot prej zahtevala prilagoditev in zamenjavo poletnih sandal s toplejšimi jesenskimi čevlji. In če ste že primorani po nove čevlje, zakaj ne bi kupili takšne, kot jih narekujejo letošnji trendi za jesen?

Manj je več

Letošnja jesen bo v znamenju minimalizma in preprostosti. Močan poudarek imajo ponovno zemeljski odtenki in čiste linije. To pomeni, preprosti in kakovostni čevlji z lahkotnimi in nežnimi detajli – bodisi raznimi našitki ali različnimi kombinacijami materialov. Za najboljši učinek takšne čevlje kombinirajte tudi s preprostimi oblačili enotnih in blagih odtenkov. Ženske izberite nežne odtenke, kot so bela, bež ali svetle barvne različice, moški pa poleg obvezne bele srajce kombinirajte oblačila v rjavih in sivih odtenkih.

Sofisticirani v semišu

Semiš je značilen po svojem vpojnem, mehkem otipu in modnim izgledom. In to jesen ga lahko pričakujete prav povsod. Za najboljši učinek izberite semiš čevlje v zemeljskih tonih in jih kombinirajte z jeansom ali elegantnimi hlačami v temno modrem ali sivem odtenku. Priporočamo čevlje znamke ara, ki je dobro znana po udobju, tudi zaradi polovičnih številk in različnih širin kopit, v zadnjem času pa so dali veliko poudarka tudi na modne trende. Zraven obvezno oblecite srajco v svetlem odtenku, celoten videz pa lahko nekoliko popestrite z barvno izbiro puloverja ali jopice.

Bogati v rdečih tonih

Rdeča sporoča drznost. In ker je rdečih odtenkov skorajda neskončno, boste imele dame to jesen na voljo številne možnosti. Po našem mnenju je za jesenski čas še vedno najbolj primerna bordo rdeča barva, ki se ujema z barvo jesenskega listja in zemeljskimi odtenki narave. Izberete lahko tudi čevlje v rjavi barvi, ki dobijo na soncu čudovit rdeč lesk.

Športni in udobni

Tudi ljubitelji sproščene obutve boste to jesen prišli na svoj račun. Športni čevlji so priljubljeni predvsem zaradi svoje izredne prilagodljivosti, saj lahko z njimi ustvarite tako strogo športen izgled kot tudi športno eleganten, za nekoliko formalnejše priložnosti. Spomladi ste jih nosili v sivi ali temno modri barvi, jeseni pa prihajajo na svoj račun športni čevlji v zemeljskih odtenkih. Te lahko kombinirate tako s temnimi kot svetlimi hlačami, zato imate toliko možnosti, kot vam dovoljuje domišljija.

Foto: Pinterest, Shutterstock