Kakšen stajling izbrati za prihajajoči teden zabav?

Tukaj je nekaj nasvetov...

Decembrski čas nam prinaša blišč v obliki bleščečih okraskov, številnih dogodkov ter zabav, ki se kar vrstijo ena za drugo. Med njimi so službena decembrska druženja, družinska praznovanja in praznične večerje s prijatelji.

Vas grabi panika, kaj obleči?

Iz službe na zabavo

Če imate časovno zelo zahtevno službo in ste na delovnem mestu do večera, potem je povsem mogoče, da boste na službeno prednovoletno zabavo odšli kar naravnost izza pisalne mize. V tem primeru je dobro, da si pripravite in s seboj prinesete eleganten top ali bluzo, svinčnik za oči ter par lepih in svečanih čevljev. Pri tem bodite pozorni na udobje, zato priporočamo, da preverite ponudbo čevljev Ara, ki slovijo po udobnih in brezčasnih modelih.

S temi tremi pripomočki v torbici, boste lahko na dan zabave svoj videz  prelevili iz službenega v večernega in to v le nekaj minutah. Vaš službeni kostim oziroma krilo ali hlače boste tako nosili z elegantnim topom, namesto službenih čevljev obuli salonarje in si z malce močnejšo obrobo na vekah pričarali zadimljen videz oči. Kombinacija bo odlična ne glede na vrsto in lokacijo zabave.

Zasijte v rdeči barvi ali bleščicah

Če vam čas dopušča, da se pred zabavo doma preoblečete in se uredite, si lahko privoščite marsikaj. Če so vas sodelavci navajeni v precej zadržani službeni opravi, boste zares zasijali v kakšni bolj živahni barvi – poskusite na primer z živo rdečo – ali kosu, ki ima pridih prazničnega. Decembra so povsod dobrodošle bleščice, pa ne le na adventnem venčku ali smrečici, temveč tudi v obliki okrasnega detajla na puloverčku, obleki ali kot zanimive hlačne nogavice z bleščečo nitjo.

Če vam svetleča oblačila niso blizu oziroma niso vaš slog, boste pri enobarvni kombinaciji dosegli odličen učinek z malce večjo ogrlico, nenavadno broško ali lepimi visečimi uhani. Tudi tako imenovani “cocktail ring” ne nosi zaman takega imena – gre za velik, opazen prstan, ki vas lahko na zabavi reši iz zagate.