Kako nositi hlačni kostim na ekstra kul način?

Skrivnost je v pravi velikosti.

Hlačni kostimi po dolgem času letošnjo sezono doživljajo pravi preporod. Dokaz za to so trgovine visoke ulične mode, katerih police so modni kostimi popolnoma preplavili. Čeprav smo se jim nekaj let izogibali, je na popolnih hlačnih kostimih nekaj, kar nam da občutek, da v njem lahko osvojimo svet. Pravilno izbran hlačni kostim vam bo dvignil tisti kanček samozavesti, ki ga potrebujete, da bo vaš naslednji sestanek ali pa družabno poslovni dogodek ekstra uspešen. Z nekaj triki boste to nedvomno dosegle.

Ključna je pravilna velikost

Poskrbite, da bo suknjič lepo oprijel vaša ramena, da bodo rokavi dovolj dolgi in oprijeti. Za popolno prileganje suknjiča vaši postavi, obiščite šiviljo.

Popestrite ga z modni dodatki

V kolikor hlačni kostim kupujete prvič, izberite nevtralne barve, kot so črna, siva in mornarsko modra. Poleg oblecite belo bluzo, s katero nikoli ne boste zgrešili, in eleganten nakit. Za bolj drzni look izberite bluzo v živahnih barvah ali z vzorci.

Bodite drzni

Če delate v kreativnem ali sproščenem okolju, si privoščite drzen kostim z vzorci. Če ga boste stilizirale prav, boste prava paša za oči – v pozitivnem smislu.

Bodite pozorni na proporce

Med pestro izbiro hlačnih kostimov boste našli veliko različnih krojev. Pri kombiniranju hlač in suknjiča izberite kombinacijo teliranega suknjiča in širokih hlač ter širokega suknjiča in ozkih hlač. Tako boste videti bolj sofisticirano.

Dodatni nasveti za še boljši izgled hlačnega kostima:

Zavihajte rokave.

Če želite doseči smart-casual look, ga kombinirajte s T-majico ali pa teniskami.

Osvojite prostor s suknjičem z dvojnim zapenjanjem.

Namesto klasičnega črnega kostima in bele bluze, oblecite bel kostim s črno bluzo – zelo chic.

Foto: Pinterest