Je Melania Trump spodaj brez?

Ameriška prva dama Melania Trump je vedno oblečena modno in usklajeno. Njena zadnja oprava pa je na družbenih omrežjih požela kar nekaj kritike.

Odkar je postala prva dama, Melania Trump živi pod drobnogledom javnosti, ki skrbno spremlja in komentira vsak njen premik. Spremlja se njen stil oblačenja, ki je vedno popoln in ne dopušča kritične ocene. Večina njenih letošnjih modnih  kombinacij je bila popolna in zdi se, da Melania z lahkoto sledi pravilom oblačenja. Kljub temu pa je njena nedavna kombinacija oblačil na družbenih omrežjih sprožila kar nekaj burnih odzivov.

Za vrnitev v Washington je Melania nosila oljčno zelen plašč s trakom in dvojno zaponko blagovne znamke Prada, spodaj pa kožno obarvane usnjene hlače Ralph Lauren. Po navadi smo jo vajeni v visokih petah, tokrat pa se je odločila za balerinke znamke Louboutin. To kar je povzročilo val kritik je dejstvo, da na nekaterih slikah izgleda, kot da je spodaj gola.

View this post on Instagram

Melania Trump wearing Prada Double-Breasted Wool-Felt Peacoat in Emerald, Polo Ralph Lauren Leather Skinny Pants in Cocoa, Christian Louboutin Solasofia Flats in Maya Nappa, Saint Laurent Sl 1 Sunglasses in Havana 004 and Smoke. Melania Trump in Washington D.C. on December 27, 2018 Credit: ( Photo by vogue.com / Gotham / GC / Getty Images ) Coat : Prada Pants : Polo Ralph Lauren Shoes : Christian Louboutin Sunglasses : Saint Laurent #Prada #ladyscoat #melaniatrump #ivankatrump #ivankatrumpstyle #melaniatrumpfashion #melaniatrumpfans #melaniatrumpoutfit #melaniatrumpstyle #donaldtrump #celebrityfashion #melaniatrumpcloset #celebrityfashion #fashionista #fashiontrends #fashion #fashionlove #fashionlovers #fashionstylis #fashionsnap #fashionphotograpy #fashiondesigner #fashionblogger #レディースコーデ #レディースファッション #レディースコート #イヴァンカトランプ #ドナルドトランプ #メラニアトランプ

A post shared by Hideki Matsuzaki (@momoniku100g) on

Če se nam zdi, da hlače poudarijo njene dolge noge, so Twitter preplavili ogorčeni komentarji. Eden izmed najpopularnejših se glasi »Prekleto, to je res mini-mini oblekica.« Poleg tega, so ji uporabniki zamerili, ker sredi noči ni snela sončnih očal, kar pa ni bilo prvič.

Zanimivo je dejstvo, da na družbenih omrežjih še niso pozabili Melaninega božičnega spodrsljaja. Ob obisku vojnih sil v Iraku je obula rumene, klasične Timberland čevlje. Težko je ugoditi vsem, zdi pa se, da prvo damo grdi komentarji ne zmotijo preveč.

Foto: Instagram, Pinterest