Izrazi svoj edinstven stil

Za nami je že dobra polovica poletja, a najbolj igrivi modni trendi šele prihajajo! Tokrat jih predstavlja priljubljena znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu.  V ospredje letos postavlja kultni model obutve Classic Clog – cokel s prepoznavno silhueto, popolno za vse modne upornike, ki so drzni in radi rušijo modna pravila ter trendi natikače Classic Crocs Slide, ki jih obožujejo vsi, ki se radi igrajo s svojim stilom. Oba modela povezuje edinstveno udobje, ki je popolno za vse, ki prisegajo na modne in udobne korake v poletnih dneh. Z odštekanimi Jibbitz priponkami pa lahko vsak na svojih najljubših Crocsih nosi simbole tistega, kar ga dela edinstvenega! Svoje Crocse sta tako okrasili tudi priljubljeni hollywoodski zvezdnici, sicer ambasadorki Crocs kampanje “Come as you are”, Zoey Deschanel in Pryanka Chopra Jonas.

Obožujejo jih mladi po vsem svetu, ki prisegajo na ulično modo ter želijo izraziti svojo barvito osebnost, zato klasične Crocse nosijo tako z dnevnim, večernim in športnim videzom. Za vse, ki poleti prisegajo na natikače, pa so popolna izbira natikači Classic Crocs Slide, ki so izjemno trendi ter so na voljo v čudovitih barvah. Pika na i klasičnim modelom pa dodajo Jibbitz priponke, ki jih lahko vsak posameznik izbere po svojem okusu in tako popolnoma personalizira svojo najljubšo Crocs obutev. Jibbitz priponke so eden najbolj kul načinov samoizražanja, s katerimi lahko Crocse vsak naredi čisto svoje. Na voljo so v številnih simpatičnih različicah, ki ponujajo nekaj za vsakogar, od milenijcev s prefinjenim okusom, najstnikov, ki jih navdihujeta ulična moda in najnovejši digitalni trendi, do mladih, ki svoj prosti čas najraje preživljajo v naravi ali ob ogledovanju svetovnih znamenitosti. Z Jibbitz priponkami lahko tako vsak na svojih najljubših Crocsih vsakodnevno nosi tisto, kar ga dela edinstvenega!

 V teh vročih dneh so Crocsi odlična izbira za številne priložnosti, tudi za počitnice ob morju, saj so izjemno praktični, počitniškemu videzu pa dodajo drznost in drugačnost. Naj bo preostanek poletja igriv!

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana ter na wellbie.si.