Ikonična kolekcija Karitijevo maslo v čarobni preobleki

L’Occitane vas vabi k odkrivanju domišljijskih, fantastičnih ozvezdij, okrašenih z darili in čudesi, v zelo posebni omejeni izdaji.

Provansa, dežela neštetih užitkov, je združila moči z barvitim in razigranim svetom slavne modne hiše Castelbajac Paris. L’Occitane vas vabi k odkrivanju domišljijskih, fantastičnih ozvezdij, okrašenih z darili in čudesi, v zelo posebni omejeni izdaji.

Odkrijte ikonično kolekcijo Karitejevo maslo v čarobni preobleki.

Ko podarite izdelke L’Occitane, podarite več kot samo darilo. Podarite tudi vrednote, za katere se L’Occitane zavzema vse od svojega nastanka. Ko za darilo izberete izdelke s karitejevim maslom, pomagate tisočim ženskam v Burkina Fasu do neodvisnosti, saj L’Occitane od njih odkupuje karitejevo maslo po načelih pravične trgovine in jim s tem zagotavlja ekonomsko neodvisnost.

Preverite kaj vse se skriva v praznično omejeni kolekciji izdelkov – Karitejevo maslo:

Karitejevo olje za prhanje 

L’Occitanovo Karitejevo olje za prhanje je ljubezen na prvi pogled! Njegova bogata negovalna formula z 10 % karitejevega olja na koži pusti hranilni zaščitni film, ki pomaga zmehčati tudi najbolj suho kožo. Koža je bolj prožna in sproščena, olajšan je občutek zategnjenosti, nežna dišava kariteja pa sprosti tudi duha. Sedaj je to nežno olje za prhanje na voljo v igrivi praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris.

Ultrabogata krema za telo 

L’Occitanova Ultrabogata krema za telo je izdelek, za katerega vam bo koža zelo hvaležna. Bogata kremna tekstura je zasnovana s kar 25 % karitejevega masla, ki pomaga globinsko nahraniti kožo ter jo zaščiti pred izsuševanjem in okrepi njen zaščitni hidrolipidni plašč. Po uporabi je koža dolgotrajno navlažena, mehka in sproščena, vi pa lahko uživate ob nežni dišavi kariteja. Svetovno priljubljena krema za telo vam je tokrat na voljo v motivih slikovite galaksije.

Karitejev ultrabogati balzam za ustnice 

L’Occitanov Karitejev ultrabogati balzam za ustnice odlikuje certificirano ekološka vlažilna formula, obogatena z 10 % karitejevega masla, ki pomaga navlažiti, obnoviti in zaščititi suhe in razpokane ustnice. Privoščite si čarobni balzam za ustnice, ki je le v času praznikov oddet v pisano preobleko modne hiše Castelbajac Paris.

Krema za roke s karitejevim maslom 

L’Occitanova kultna Krema s karitejevim maslom je pravi balzam za roke, saj jih neguje z ultrabogato kremasto teksturo, ki se povsem vpije in nemudoma zaščiti, nahrani in navlaži kožo, ne da bi pri tem pustila masten občutek. Izvlečki iz medu, mandlja in kokosovega olja skupaj s karitejevim maslom zagotavljajo izjemno učinkovito nego. Razvajajte svoje roke s svetovno prodajno uspešnico, ki je na voljo v igrivi praznični obleki.

Poslanstvo L’Occitana je deliti lepoto in dobro počutje. Toda lepota je veliko več kot to – lepota je nasmeh, sočutje, želja podariti in deliti. Naj to vzdušje preplavi vaše praznike in vam prinese veliko lepega.

Več informacij o praznični ponudbi in odličnih izdelkih najdete TUKAJ!