Adijo, Superstar! To je nov model kultnih Adidas copat

Bye-Bye Superstar...

Ena najpopularnejših športnih znamk na svetu je pred kratkim predstavila nov model kultnih Adidas športnih copat, ki bodo, če je verjeti modnim napovedim, zelo hitro nadomestile množično oboževane Superstar superge.

Zadnje leto najbolj priljubljenim Adidas supergam se bliža ”konec”, saj izgleda, da so dobile močno konkurenco, ki bi lahko Adidas Superstar popolnoma izbrisale z modnega obličja. A tekmec med supergami se tudi tokrat skriva pod okriljem iste športne znamke. Adidas je do sedaj z vsakim novim modelom športnih copat požel megalomanski uspeh, zato se ne čudimo, če bodo tudi Continental 80 dosegle enako, če ne celo večje slave, kot je to uspelo predhodnim modelom obutve.

Adidas Continental 80 superge so moderniziran model kultnih športnih copat iz 80-ih let, ki bodo v 2018 ponovno del YUNG serije, le v nekoliko drugačni, posodbljeni podobi. Omenjene superge so izdelane iz premium prvovrstnega usnja, okrašene z dvema črtama in prepoznavnim vintage logom znamke. Na voljo so v treh barvah – beli, črni in bež.