60 dnevni izziv: Razvajajmo se

Pustite, da vas razvaja moč narave!

O tem, da smo mamice vedno, ampak res vedno, v pomanjkanju časa smo že malo pokramljale. Zavedamo se, da naši dnevi potekajo v znamenju borbe s časom, zato hitro opravimo tudi z najbolj samoumevnimi opravili kot je nega telesa. Po navadi kar se da hitro in rutinsko skočimo pod tuš in če imamo čas, da uporabimo še kremo za telo, je to že pravi luksuz. Zato je prav, da si vsaj privoščimo kakovostno kozmetiko.

Razvajajmo sebe in svojo kožo! Zakaj? Zato, ker nam bo koža hvaležna, saj po nanosu ni potrebno za nič več skrbeti. Kakovostna kozmetika bo naše telo ščitila, vlažila, negovala in jo naredila privlačno. Skrb o suhi, zategnjeni koži in še možnosti izziva alergij je tako čisto odveč.

Ena izmed blagovnih znamk, ki jo zagotovo priporočam je Flora Siberica – kozmetika z močjo narave. Ponaša se z ECO CERT certifikatom in vsebuje res veliko skrbno preučenih in izbranih sibirskih zelišč, ki jih je v svojih zbirki Flora Sibirica prvi opisoval botanični znanstvenik Georg Gmelin leta 1747. Rastlinstvo Sibirije je vsestransko in presenetljivo. Rastline so polne koristi in življenjskih sil severne – močne narave.

Izdelki vsebujejo izvlečke adaptogenih rastlin. Te pomagajo telesu, da se prilagodi različnim negativnim dejavnikom iz okolja (mraz, vročina, pomanjkanje kisika itd.). Prav tako povečajo učinkovitost procesov v telesu, ne da bi telo pri tem negativno obremenjevale. Adaptogene rastline so preživele ledeno dobo in so se prilagodile neusmiljenim vremenskim pogojem v Sibiriji – razvile so izjemno redke lastnosti, s katerimi se revitalizirajo, obnovijo, zato v primeru terapevtske uporabe upočasnjujejo staranje kože in je negujejo.

Kakovostna nega naj naprimer vsebuje HRANLJIVI GEL ZA TUŠIRANJE IZ ARKTIČNE MALINE – za svilnato mehko in globoko nahranjeno kožo. Gel za tuširanje kožo nežno očisti, jo navlaži, po uporabi pa je ta mehka in nežna. Divje obrana arktična malina, ki vsebuje vitamine A, E, B2 in PP, je znana po visoki vsebnosti ekoloških kislin in antioksidantov, ki med prhanjem učinkovito negujejo kožo ter ji povrnejo svilnato mehkobo. Na še mokro kožo nanesite tudi PILING ZA OBLIKOVANJE TELESA IZ SIBIRSKE JEREBIKE. Bogata vsebnost vitaminov, ki hkrati spodbuja proces izgubljanja podkožnega maščevja. Nežni piling očisti vašo kožo in ji povrne vitalnost. Ob redni uporabi spodbudi proces izgubljanja podkožnega maščevja in vidno izboljša ten kože. Divja sibirska jerebika z bogato vsebnostjo vitaminov ohranja mladostnost kože, jo okrepi ter ji vrača mehkobo in prožnost. Kožo je po čiščenju potrebno nahraniti in zaščititi z BOGATIM NOČNIM MASLOM ZA TELO IZ SIBIRSKEGA BORA. Naravni vir eteričnih olj, aminokislin ter vitaminov A, E in D. Bogato maslo za telo celovito neguje vašo kožo med spanjem in čez dan. Povrne ji elastičnost, koža pa je po uporabi svilnato mehka. Divje obran sibirski bor je naravni vir edinstvene kombinacije eteričnih olj, aminokislin ter vitaminov A, E in D, ki kožo bogato navlažijo, zaradi česar je ta po uporabi masla mehka in sijoča.

Sliši se odlično kajne? In naj vam zaupam, tako tudi je. Uporaba kozmetike Flora Siberica je postala moj večerni ritual, moj “domači spa” in tisti trenutek, ko razvajame sebe in svojo kožo.

Tudi ti si zaslužiš le najboljše, zato si privošči svoj paketek omamno dišeče kozmetike, ki te bo zagotovo očarala.

Izdelki Flora Siberica so ti na voljo v vseh TUŠ DROGERIJAH.

Privošči sebi in svoji koži le najboljše. Pusti, da te razvaja moč narave!