60 dnevni izziv: Pomladanska preobrazba nohtov

Veš kakšne barvne trende prinaša letošnja pomlad? Odgovor najdeš tukaj!

Sončni žarki, malo bolj zagorela koža in lahkotna oblačila prinesejo tudi nove trende lakiranja nohtov. Tako kot se prebuja narava se prebujajo tudi barve. Temne barve se prelevijo v svetlejše in bolj, ko se dvigujejo temperature bolj pogumni smo pri izbiri odtenkov tako oblačil, dodatkov, kot seveda nohtov. Verjetno ste že zasledile, da letos v modnem svetu paridira koralna barva, ki je navudišla številne modne oblikovalce ter številne blogerke.

Privoščite si koralno, vsekakor vas bo osvežila in poživela. In če ste kot jaz, ter rade pogosto menjate barve nohtov, potem je tukaj še nekaj trendovskih odtenkov s katerimi letos zagotovo ne boste zgrešile: nude barve oziroma pastelni odtenki, barva sivke, pa vse do modre in različnih metalik odtenkov. Za malo bolj drzne pa tudi rumena in zlata barva.

Jaz sem se danes odločila za malo bolj pastelno barvo nohtov. Naslednjič pa zagotovo izberem nekaj iz palete koralnega. 🙂

 Hvala Anja Butko za čudovite nohtke, ter vse informacije na temo letošnjih barvnih hitov. In če tudi ti iščeš navdih za nov stil, potem je pravi naslov lepotni salon Beauty star (051 274 459)

Pa naj vam namignem še nekaj – na sceno prihaja limeta barva nohtov, ki se bo zagotovo lepo ujela s svežino poletja, ki je pred nami.