60 dnevni izziv: Nepopolnosti, ki so moškim privlačne

... me pa se nad njimi še kako pritožujemo

Veš, da je popolnost v naši očeh malo drugačna kot v očeh moških? Mere idealne ženske postave imajo recimo precej drugačno konfekcijsko številko v našem svetu, kot v svetu naših predragih. Številne ankete so razkrile, da večina moških ne »pada« na popolne manekenske postave, ampak se ne morejo upreti ženskam s simpatičnimi, edinstvenimi lastnostmi, ki jih predstavnice nežnejšega spola pogosto označujejo kot napake oziroma pomanjkljivosti. Tukaj je 5 “po naše nepravilnosti«, ki se moškim zdijo na ženskah še posebej privlačne:

#1.Kakšen kilogramček več

Večina moških ni obsedenih s suhicami, ampak so jim so všeč mehke obline, predvsem pa ženske, ki se jih ne sramujejo ter jih nosijo z veliko mero samozavesti.

#2. Sproščen videz

Moški seveda nimajo nič proti bujni pričeski, lično nalakiranim nohtom in popolnim makeupom, toda številne ankete so pokazale, da se jim zdi bolj sproščen videz, skuštrani lasje in obraz brez ličil na ženski še precej bolj privlačen, kot do potankosti urejen videz.

#3. Razmik sprednjih zob

Vanessa Paradis, Lara Stone, Madonna in Georgia May Jagger so samo nekatere izmed znanih lepotic, ki so s svojo navidezno nepopolnostjo očarale moški svet. V njihovih očeh je namreč razmik med sekalci sila simpatičen, zato nikar ne zakrivajte vašega holivudskega nasmeha, ampak ga spremenite v »smrtonosno« sredstvo za zapeljevanje.

#4. Nepravilen nos

Tako imenovani grški profil nosu je po mnenju moških zelo simpatičen. Rahlo ukrivljen nos zato nikakor ne bi smel biti razlog za kompleks, saj ženskemu obrazu pričara prav poseben šarm.

#5. Majhne prsi

Že res, da veliko moških sanjari o velikih prsih, toda drugim so še bolj zapeljive nekoliko manjše dojke. Številne ankete so namreč pokazale, da se veliko moškim zdijo majhne prsi zelo privlačne in zapeljive, še posebej če so izpostavljene z globokim dekoltejem in brez modrčka.

Drage moje, kilogram manj nas ne bo spremenil, nasmeh pa zagotovo! Zato bodimo sproščene in ne iščimo pomankljivosti, temveč poudarimo to na kar smo ponosne! 🙂