1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

60 dnevni izziv: Kako poskrbeti za svojo kožo…

... brez pretirane investicije!

Se strinjam drage moje, nakup kozmetike ni mali zalogaj za naše denarnice. Če temu dodamo še kakšen obisk lepotnega salona, pa se mesečni znesek lahko kar precej poviša. Toda za lepo kožo je vsekakor potrebno poskrbeti in včasih investirati tudi kakšen evro več.  Pa vseeno, našo kožo je mogoče izboljšati  tudi brez velikega zapravljanja. Se sprašujete kako?

USTREZNA PREHRANA: kaj vnašate v svoje telo, se vsekakor pozna tudi na vaši zunanjosti. Zaradi takšnih ali drugačnih pregreh, lahko vaša koža izgleda utrujena, nastanejo pa lahko tudi kakšni nezaželeni mozoljčki. Pazite torej na svojo hrano in pijte zadostno količino vode.

CENOVNO UGODNEJŠE ALTERNATIVE: včasih drži, da so višje cenovni produkti enostavno bolj kvalitetni, sestavine so izbrane bolj premišljeno in velikokrat so le-te tudi nekoliko dražje. To pa ne drži vedno, prav zato velja preveriti, ali je v drogeriji mogoče najti kakšno cenovno ugodnejšo alternativo.

PREBERITE OCENE TER MNENJA: splet danes prinaša marsikatero prednost – o lepotnem produktu se lahko dodobra pozanimate pred obiskom drogerije. Prava zakladnica ocen in mnenj so predvsem lepotni blogi, kjer boste zagotovo našle kakšen dober predlog.

KUPONČKI IN AKCIJE: nakup kozmetike je lahko kar precejšnji denarni izdatek in prav zato velja, predvsem pri dražjih produktih, poiskati kakšno akcijo ali pa izkoristiti kakšen kuponček. Naj vam zaupam, da Tuš drogerije ponujajo številne ugodnosti, zato sledite njihovi spletni strani oziroma letakom ter si zagotovite odlične popuste.

In če boste nekaj denarja prihranile pri nakupu kozmetike, si morda lahko privoščite kakšen dodaten obisk v lepotnem salonu. 🙂